fredag 9. juli 2010

3 av 3 seiera i Bø!

Vi har fått en pangstart på turneringa i Bø og er allerede sikra 5. plass. I vår første kamp møtte vi et hardtsatsande lag fra østlandet i Bjørnholt/Bergerud. Kampen starta rufsete og vi sleit veldig i den sterke vinden. Det svinga fram og tilbake og fra å ligge under 16-19 gjekk vi rett opp og vant 21-19. I det andre settet tok vi en tidlig ledelse, før vi slapp oss altfor masse nedpå og lå plutselig bak. Etter god kjemping drog vi i land seieren 24-22.

I andre kamp møtte vi Hamansen/Hansen. Var rart å spele mot en god kompis i Ron Kjetil, men når det er kamp legge man slikt til side. Vi spelte meget solid, og vinden hadde heldigvis stilna litt. Jonas blokka veldig bra og fikk mange poeng der, pluss at vi plukka i forsvar og omsatte til poeng. Stilling blei 21-11 og 21-16.

I den tredje kampen venta Dale/Usken. Dei imponerte stort i kampen før og slo Helland/Helland 21-18 og 21-13. Dei starta med å serve på Stian og fikk en tidlig 4-1 ledelse på grunn av dårlig side out fra min side. Etter en dårlig start løsna det skikkelig og selv om mottaka ikkje satt 100% fekk Jonas lagt bra så det var berre å hamre ballen inn. Vi vant til slutt ganske komfortabelt 21-16 i første sett.

I andre sett blei vi fullstendig tatt på senga da dei gjekk over til å serve Jonas. Litt upresis legging fra min side pluss Jonas ikkje var 100% i angrep gjorde at Dale/Usken knuste oss i 2. sett med 21-11. Vi hadde litt å snakke om etter settet og gjekk skikkelig tente på bana. Legginga mi blei bedre og Jonas spelte stort i angrep. Dale/Usken fekk ikkje en ball gratis og sjølv om dei spelte godt var vi nok hakket meir tent enn dei. Jonas drar fram et par enorme serva på slutten av settet så vi kan sikre inn seieren 15-12.

I morga skal vi spele kvartfinale klokka 11. Vi gler oss veldig til fortsettelsen og fortsette vi med så godt spel skal vi bli vanskelige å slå;)